Szőke tanárnő 6 – Ordítva élveztem a popsijába

Bolyongtam a városban. Séta közben eszembe jutott, hogy beülök egy moziba, mert tanulni nem volt aznap kedvem. A mozi, mint program sem vonzott túlzottan. Eszembe jutott: Eszter vajon mit csinálhat? Zavarnám-e, ha felhívnám ? – így tanakodtam magamban és nem vettem észre, hogy már a lakása felé járok.
Egy hirtelen ötlettől vezérelve elővettem a mobilom, és a gyorskeresőben megkeresve Eszter számát, már hívtam is. Sokáig kicsengett, s úgy voltam vele kinyomom, mikor egy fátyolos hang beszólt – tessék!
Úgy tűnt, nem egészen van a jelenben az én Eszterem. Zavaromban mondom:
– ha nem alkalmas akkor…, de visszazökkent és mondja, dehogy zavarsz.
Közben beszűrődött egy idegen hang is. Valaki van még ott. Érezte a várakozó szünetet és gyorsan felkacagott.
– Te féltékeny vagy? Gyere fel és meglátod ki van itt! Mogyoróbarna haj, soroljam tovább?
– Az áldóját, hisz ez Anita, csak annyit rikkantottam, megyek.
Kikapcsoltam a telefont, és szaporábbra vettem lépéseimet. Nem sokra rá már a lépcsőházban, az ajtó előtt álltam. Kettesével vettem a lépcsőfokokat. Nem kellett csöngetnem, mert saját kulcsom volt, ha netán nincs itthon, ne az utcán várjak. Így anélkül, hogy megzavartam volna őket, beléphettem. Az előszobából a nappaliba léptem, ahonnan nyílik a hálószoba. Az ajtó félig nyitva és már belépésemkor hallottam a félre ismerhetetlen hangokat, amelyet a gyönyörök birodalmában járók adnak ki magukból. Félre ismerhetetlen volt, hogy két nő szeretkezik egymással, mert sóhajaik és halk apró sikolyaik egyértelművé tették. Lassan lopakodva, mintha tilosban járnék, közelítettem meg a hálót. Ezzel magamban is vért korbácsoltam fel, s fokoztam a vágyam az általam szeretett nők iránt.
Mire az ajtóhoz értem, ledobáltam magamról mindent, s megálltam az ajtóban gyönyörködni az elém táruló látványban. Az ágyon felül Anita négykézláb Eszter fölött hatvankilences pózban, s kényeztették egymás punusát. Eszter apró kis rózsaszín nyelvecskéjével mélyen Anita kelyhében nyalakodott, s gondolom, ugyanezt tette ő is Eszterrel, mert teljesen el voltak egymással foglalva, a külvilágról mit sem tudva. A gyönyörű mogyoróbarna bajuszú rózsakehely vonaglott a kéjtől, falloszom meg úgy meredt, hogy alig tudtam megállni, hogy ne rontsak ajtóstól a házba, mármint Anitába. Lassú léptekkel hozzájuk léptem és Anita punusa és Eszter nyelve közé illesztettem a falloszom. Egy pillanatra, de csak egyetlenre megállt a nyelv mozgása, s aztán egy sóhajjal köszöntötte, és a nyelvecske végigszaladt, le egész a herémig, majd ugyanezen az úton visza.
Nyelve hegyével megtámasztotta a makkom, s az egy hangos cuppanással eltűnt az alagút bejáratában. Anita a nem várt érzésre egy kissé összerándult, de ez olyan volt, mintha a száj rázárt volna. Lassan haladtam befelé, s a nyelvecske a csiklóról a herémig nyalta az utat, s ahogy jött, kifele a makkig. Csodálatos volt ez a játék. Anita a feszes popsiját körbe-körbe mozgatta, s éreztem rándulásain, hogy közel az orgazmusa. Feje mozgásából ítélve gyorsított Eszter csiklója körül is, és két ujja gyorsabban járt ki-be.
Mint egy vihar, úgy vonult végig rajta az orgazmus. Eszter megfordította, és most Anita került alulra abba a pozitúrába, s őt támadta a falloszom, s simogatott Anita nyelvecskéje. Lüktetett az ölem, majd szétpattantam. Eszter sóhajtásai közt, ami valahogy oly távolról jött, mert a halántékom is lüktetett a visszafojtott magömléstől.
– András, a popsimba élvezz!
Jókor jött a kérés…, teljes díszében pompázó falloszom, már tiszta lucsok volt. Könnyedén becsúsztattam a nyílásba, és lassan, majd egyre gyorsabb mozdulatokkal járattam benne. Anita a drága, közben szájába vette heréimet és szopogatta kedvesen, amitől még jobban begerjedtem. Remegve ordítottam, ahogy bele élveztem a popsijába. Nem tudom meddig álltam ebben a pózban, de Eszterem sem akart mozdulni. Nyomta a farát közelebb, hogy ne csússzon ki belőle falloszom addig, míg teljes ernyedés nem áll fenn. Csakhogy esze ágában se volt ernyedni, oly jól érezte magát benn. Mikor mindkettejükkel voltam mindig így volt, kettejük látványa nem hagyott ernyedni. Lassan engedtem kisiklani és elmentem zuhanyozni. Visszatérve az ágyra dobtam magam, még mindig jó félkeményen.
A lányok is elmentek zuhanyozni és nagy viháncolás közepette jöttek vissza. Mindketten jobbról-balról ledőltek mellém és kiderült a viháncolás rejtélye. Azt forralták ki, hogy mindketten egyszerre csókolnak meg. Egyszerre még két nővel nem csókolóztam, s ettől lett még bizarrabb együttlétünk. Anita egy idő után sűrűbben vette a levegőt, s már nem volt neki elég, s lehaladt a testemen és falloszommal kezdett barátkozni újból, ami a tiszteletére azonnal kemény és délceg lett.
Eszter is követte, nem akart lemaradni, s közre fogták. A lányokat magam felé fordítva felváltva kényeztettem én is, hol a mogyorósban , hol a barackosban, így kényeztettük egymást. Mindkettőjüket egyszerre ujjaztam, s felváltva a nyelvemmel kényeztettem. A hatás nem is maradt el…, puncijuk heves csatában volt az ujjammal, s jutottak el a végső orgazmusig, de én sem maradtam le, mert hála ügyes kezüknek, s még édesebb szájuknak, falloszomból a sperma szökőárként lövellt a magasba.
Megint ernyedten hullottunk vissza. Azt hiszem, nagyon elaludtam, mert mikor felébredtem csak Eszter feküdt mellettem és ütemesen lélegzett, mély álomba merülve. Konstatáltam a helyzetet és úgy döntöttem, itt alszom, s hozzá húzódtam hátulról átölelve. Teste visszajelezte az érzést .
Reggel nagy nyújtózással ébredtem. Már nem volt mellettem, csak a kis szekrénykén egy üzenet: zárj be mindent magad után, ma hamarabb kell bemennem. Ránéztem az órára, nem hittem a szememnek. Reggel hat sincs még…, felettébb gyanús. Gyorsan rendbe szedtem magam, és a kisördög nem hagyott.
Elmentem utána. Az egyetemhez érve teljesen kihalt volt minden, de a hátsó kapun bejutottam, s ami ott fogadott… Ez egy másik történet.

Vélemény, hozzászólás?